Servicii de Medicina Muncii BDM Consulting

         In cadrul controlului de medicina muncii, BDM CONSULTING realizeaza un complex de examinari medicale clinice, biologice si/sau paraclinice conform normelor stipulate prin lege pentru fiecare tip de profesie, dupa cum urmeaza:

  •   Examen medical la angajare - structurat conform profesiei si a fisei de expunere la riscuri; stabileste aptitudinea in munca.
  •   Control medical periodic - stabileste aptitudinea in munca.
  •   Examen medical de adaptare - stabileste aptitudinea in munca a persoanelor angajate in locuri de munca cu risc dovedit sau potential.
  •   Examen medical la reluarea activitatii pentru persoanele ce intrerup activitatea mai mult de 30 de zile din motive medicale; stabileste aptitudinea in munca.
  •   Reabilitarea, reorientarea si reinsertia profesionala in caz de accident de munca.
  •   Monitorizarea afectiunilor angajatilor prin luarea in evidenta a certificatelor de concediu medical si urmarirea evolutiei pacientilor

         BDM CONSULTING este o companie strict specializata in servicii de Medicina Muncii care se distinge prin profesionalismul echipei, dotare moderna, flexibilitatea ofertelor si servicii strict adaptate nevoilor clientului. Noi asiguram clientilor nostri toata gama de servicii medicale in conformitate cu stipularile legale pentru orice tip de profesie. Serviciul de Medicina Muncii urmareste identificarea riscurilor profesionale si testarea aptitudinii in munca a angajatilor, promovarea starii de sanatate a acestora, preventia imbolnavirilor legate de profesie, diagnosticul precoce al afectiunilor profesionale si al celor legate de profesie, scaderea absenteismului la munca.

Avantajele de care beneficiati in urma alegerii BDM Consulting:

         - 100% reducere pentru o consultatie de medicina interna (medic primar, cadru universitar) intr-o clinica partenera;
         - 30% reducere ecografie generala;
         - 100% reducere consultatie stomatologica intr-un cabinet partener;
         - Tarife flexibile pentru servicii de medicina muncii, adaptate nevoilor d-voastra;
     - Disponibilitatea efectuarii serviciilor medicale la sediul d-voastra, serviciu asigurat de echipele si aparatura mobila de care dispunem.


         In cadrul controlului de medicina muncii, BDM CONSULTING realizeaza un complex de examinari medicale clinice, biologice si/sau paraclinice conform normelor stipulate prin lege pentru fiecare tip de profesie, dupa cum urmeaza:

         La finalizarea examinarilor legate de medicina muncii, angajatul si angajatorul vor primi rezultatul evaluarii prin intermediul fisei de aptitudine in care se mentioneaza aptitudinea in munca conform profesiei/functiei.

         Pentru individualizarea ofertei in raport cu cererea dumneavoastra, va rugam sa indicati pentru fiecare categorie numarul de angajati corespunzator:


Adresa de e-mail unde sa vi se trimita raspunsul:


             Pentru servicii de medicina muncii va asteptam la cabinetul nostru din Craiova, str. Ctin Lecca, nr. 74. Se pot asigura serviciile si la locatiile indicate de beneficiar prin deplasarea unor echipe dotate cu aparatura mobile necesara.

                           Va multumim.